18 апр. 2013 г., 11:43

*Медитация 17.04.2013 

  Поэзия
271 0 0

Напълно си отпускам тялото
и освобождавам си душата.
Във единение със цялото
осъзнавам смисъла, съдбата.

Озовавам се, където искам.
Дори не се налага да летя...
В океана от любов се плискам,
а щастието ме дари с цветя...

Истинско вълшебство е, чудесно!
Благодаря с отворени очи.
Вече всичко ми се струва лесно,
след като медитирам, ми личи :) 

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??