18.04.2013 г., 11:43 ч.

*Медитация 17.04.2013 

  Поезия
263 0 0

Напълно си отпускам тялото
и освобождавам си душата.
Във единение със цялото
осъзнавам смисъла, съдбата.

Озовавам се, където искам.
Дори не се налага да летя...
В океана от любов се плискам,
а щастието ме дари с цветя...

Истинско вълшебство е, чудесно!
Благодаря с отворени очи.
Вече всичко ми се струва лесно,
след като медитирам, ми личи :) 

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??