27 нояб. 2006 г., 00:10

Медитация 

  Поэзия
610 0 2

 

Надълбоко преравям си мислите.

Затварям вратите на минали дни.

Преподреждам годините,

прибирам на скришно предни надежди.

Откривам си ново пространство.

Проветрявам за тебе сърцето,

застоялото минало пускам на воля.

Добре дошъл, моя любов!

Остани тук, на уютно,на топло,

в мойта пречистена, нова душа.

Вместо "ОМ", твоето име

е за мене свещената мантра.

Остани!Само в тебе намирам

своята чиста, истинска "аз".

© Адриана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??