18 апр. 2007 г., 22:39

Между четери стени 

  Поэзия
786 0 2
 
И ето пак между четери стени,
затворена е тя. 
 Затворена заедно със своята
самота.
Самота, която цял живот погубва
нейната съдба.
Съдба, която на никои не
прощава.
В тази стая, заключена е тя
от години.
Години прекарани в мъка и
самота.
Мъка, която я съсипва
всеки ден.
Сасипва и разкъсва нейното
сърце.
Дали ще успее да излезе тя от
тази стая?
Дали ще успее да събере разбитото
си сърце?
Дали някой ще й помогне?
Едва ли някой ще й
помогне.
Едва ли някои ще рискува да остане
там при нея.
Едва ли някои ще се обрече на
вечна самота!
И така тя ще си остане затворена
между четери стени!

© Кристина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Това което пиша няма нищо общо с мен !
  • Кристина, в личната ми страница имам емейл, не искам да ми обясняваш нищо, само си изпрати своя емейл. Не искай някой да даде оценка на произведението ти, това означава да поощрява самотата ти.
    Помисли си, дали хората щяха да харесват толкова много розата, ако тя нямаше бодли?
Предложения
: ??:??