16 нояб. 2011 г., 12:04

Между пристъп на болка и мисъл 

  Поэзия
458 0 2

Погледни към звездите и виж,

те редят твоето име в съзвездие,

погледни към слънцето и

сините облаци,

и виж как те  редят твоето име

в пътека,

докосни вятъра между

пръстите си и чуй как свири

нашата песен,

дори листата на есенните дървета

рисуват картина с лицето ти,

ти си навсякъде край мен

и си част от света ми.

 

 

 

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??