Погледни към звездите и виж,
те редят твоето име в съзвездие,
погледни към слънцето и
сините облаци,
и виж как те редят твоето име
в пътека,
докосни вятъра между
пръстите си и чуй как свири
нашата песен,
дори листата на есенните дървета
рисуват картина с лицето ти,
ти си навсякъде край мен
и си част от света ми.
© Ваня Иванова Todos los derechos reservados