4 окт. 2023 г., 08:26

Между стъклата 

  Поэзия
130 0 2

Тъпакът ни засече на разклона!

Колата му крещеше като звяр,

нахранила на хищника нагона

да бъде на живота господар!
 

Спокойствието бързо си замина!

Тъпакът профуча като стрела!

Смъртта като по чудо се размина!

Останахме единствено с кръвта!
 

Глупаците, виреещи на воля,

България съсипват всеки ден!

Не искам да дочувам сетно „моля“!

Налага се глупаците да спрем!
 

Налага се да вдигам гневно тона,

забравил за човешката любов!

България загина на разклона!

Горката не дочака „Пирогов“!

© Димитър Драганов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??