Изхвърля боклука съседката ѝ
от апартамента си, най-високоетажния,
без хич да ѝ пука –
преефектно и темпераментно,
с оглушителен шут,
директно връз булеварда.
Тя своя (опакован разделно и перфектно)
спуща безшумно, плавно, полека,
с... парашут
и предупредителен вик:
— Скъпи съграждани мои,
моля, главите пазете си!
Варда-а-а!
© Вълчо Шукерски Все права защищены