10.12.2023 г., 12:48 ч.

Междусъседски контраст 

  Поезия
82 0 0

Изхвърля боклука съседката ѝ

от апартамента си, най-високоетажния,

без хич да ѝ пука –

преефектно и темпераментно,

с оглушителен шут,

директно връз булеварда.

 

Тя своя (опакован разделно и перфектно)

спуща безшумно, плавно, полека,

                             с... парашут

и предупредителен вик:

 

— Скъпи съграждани мои,

моля, главите пазете си!

                                                Варда-а-а!

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??