21 нояб. 2022 г., 07:45

Мека Мария 

  Поэзия
165 0 0

От прогресиращото си слабосилие

нашата Демокрация,

                като стопен восък омекна.

Не я спаси даже данъкът плосък,-

щото на всеки, който

                                и хвърли мерака,

в синхрон вдига

                                 и двата си крака.

 

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??