21.11.2022 г., 7:45 ч.

Мека Мария 

  Поезия
164 0 0

От прогресиращото си слабосилие

нашата Демокрация,

                като стопен восък омекна.

Не я спаси даже данъкът плосък,-

щото на всеки, който

                                и хвърли мерака,

в синхрон вдига

                                 и двата си крака.

 

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??