16 янв. 2008 г., 09:56

Мека, мека топлина...  

  Поэзия » Любовная
850 0 7
Мека, мека топлина...

Полъх - мека, мека топлина,
душата - пеперуда волна,
в нощта ни саксът пее,
музиката нежна ме владее...

Ех, ласка лунна ме опива
и в очите искра блести,
и жарта в сърцето нежно,
палиш, мили мой, светли искри...

Пиано... плуват ред клавиши,
саксофонът глас изтънява...
Обичта чиста, окрилена,
с прегръдка гореща оживена...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??