11 дек. 2009 г., 00:19

Меко ирландско 

  Поэзия » Любовная
746 0 22

Пожелай си нещо красиво за Коледа:

чиста длан в ръцете ти сгушена

или поглед, който пари по тялото,

усмивка, прелетяла пространствата,

за да кацне на твоите устни.

Брой до десет, очите затворил,

само глътка отпий от кристалната чаша,

а сега, погледни през прозореца -

Дядо Коледа мен ти изпраща –

опияняващо меко ирландско…

 

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??