Мен ме няма,
днес за теб,
за вас, за тях
и за всички.
Мен ме няма,
когато боли ме,
искам да бъда самичка.
Никой не ме разбира тогава,
затова по-добре сама.
Когато боли ме, аз зная,
ще се оправя,
но може би чак сутринта.
© Полина Боянова Все права защищены