25 июл. 2010 г., 11:20

Ментор 

  Поэзия » Любовная
701 0 3

 

Ментор

 

 

 

Ще  те  науча

да  се  усмихваш,

да се  радваш 

на  всеки  миг

в тоз  живот.

Ще ти  покажа

начини  десетки

да  си  щастлива,

без да  правиш  сметки.

Себе  си  ще  ти  посоча

как  да  се  откриеш,

без  от  никой

същността  си  ти  да  криеш.

Заобичай себе  си

и  всеки  миг

ще  си  красива.

Само  туй  да  те  науча,

пак  ще  си  най-щастлива!

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??