25 jul 2010, 11:20

Ментор 

  Poesía » De amor
699 0 3

 

Ментор

 

 

 

Ще  те  науча

да  се  усмихваш,

да се  радваш 

на  всеки  миг

в тоз  живот.

Ще ти  покажа

начини  десетки

да  си  щастлива,

без да  правиш  сметки.

Себе  си  ще  ти  посоча

как  да  се  откриеш,

без  от  никой

същността  си  ти  да  криеш.

Заобичай себе  си

и  всеки  миг

ще  си  красива.

Само  туй  да  те  науча,

пак  ще  си  най-щастлива!

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??