25 янв. 2013 г., 21:34

Мезе 

  Поэзия » Юмористическая
566 0 0

Сърце, сърце,

жадуващо за любов,

далече е от теб

мечтаната жена.

Защо не си телешко,

за да станеш на мезе

и да не страдаш за жена.

© Георги Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??