Jan 25, 2013, 9:34 PM

Мезе 

  Poetry » Humour
499 0 0

Сърце, сърце,

жадуващо за любов,

далече е от теб

мечтаната жена.

Защо не си телешко,

за да станеш на мезе

и да не страдаш за жена.

© Георги Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??