Ти си като падаща звезда,
която с теб времето неусетно минава.
С разговорът ни сладък,
усмивка ти подарявам.
Топлиш ме толкова приятно моята душа,
че не искам никога да си отидеш от моето съзнание.
С теб вечерта е като ден,
която не спира да ме огрява всеки ден.
Не си тръгвай! Спри!
Нека да сме заедно до изгрева поне.
© Yoana Stamatova Все права защищены