23 jul 2021, 0:30

Миг 

  Poesía » De amor, Verso libre, Otra
323 0 0

Ти си като падаща звезда,

която  с теб времето неусетно минава.

 

С разговорът ни сладък,

усмивка ти подарявам.

 

Топлиш ме толкова приятно моята душа,

че не искам никога да си отидеш от моето съзнание.

 

С теб вечерта е като ден,

която не спира да ме огрява всеки ден.

 

Не си тръгвай! Спри!

Нека да сме заедно до изгрева поне. 

© Yoana Stamatova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??