28 мая 2009 г., 09:51

Миг 

  Поэзия » Философская
578 0 0

            Миг

 

Застанал в средата

на мръсна стая,

мисля за красиви неща.

 

Прегърнал Неверието,

последна Надежда,

чакам Любовта.

 

Обикнал Живота,

тази сладка Илюзия,

плача за Радостта.

 

Къде сте, Любов,

    Радост и

              Надежда? 

 

Аз съм Светлина.

© Кети Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??