May 28, 2009, 9:51 AM

Миг 

  Poetry » Phylosophy
581 0 0

            Миг

 

Застанал в средата

на мръсна стая,

мисля за красиви неща.

 

Прегърнал Неверието,

последна Надежда,

чакам Любовта.

 

Обикнал Живота,

тази сладка Илюзия,

плача за Радостта.

 

Къде сте, Любов,

    Радост и

              Надежда? 

 

Аз съм Светлина.

© Кети Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??