Представяш ли си колко важни малки мигове
са се случили и са потънали в забравата...
И колко хора са дошли в живота ни от никъде
и след това са се оттеглили в мълчание...
И времето не ни е сякаш изпреварило,
причаква ни зад ъгъла и вика нас
Очаква ни и всичко е било подготвено,
за да се срещнем точно ти и аз
Щом срещна те звезди ще се родят,
ще сбъднем своето жадувано спасение
И две сърца в едно ще затуптят,
творящи мигове и теменужени вселени
Аз чакам те, бъди до мен сега!
Да бъдем двама на ръба на бездната..
Застанали на края на света
прегръщаме последен миг безвремие
© Росица Георгиева Все права защищены