28 янв. 2014 г., 23:08

Mиг преди 

  Поэзия
499 0 1

 

                                               

                                                МИГ  ПРЕДИ...

Най-великите ни изживявания са нашите най-тихи мигове.
                                                               Фр.Ницче

                                              Да уловим с теб мига
                                              вълната преди да се пречупи.
                                              Да сме на брега сега.
                                              Мълчанието си да откупим.

                                              Гларусът готов за полет
                                              преди да литне от скалата.
                                              Двама там с Божия воля
                                              да докоснеме телата.

                                              Миг от другите несмятан
                                              в какво загадъчно се крие.
                                              Останал само запечатан
                                              с вълната, гларуса и ние...
 

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??