Миг усмивка
И миг от спомена замина...
погълна го дълбоката вълна.
И като птица плавно литна и замина
нейде някъде в дълбоката душа...
И всичко изведнъж изчезна...
празнота остави във сърцето.
Миг единствен - капка радост нежна
отиде там... дълбоко във морето.
Миг единствен - капка радост -
в миг замина мина покрай мен.
В сърцето - нежна радост -
завинаги остави я във мен!
© Илиана Все права защищены