23.01.2010 г., 18:00 ч.

Миг усмивка 

  Поезия » Любовна
464 0 0

Миг усмивка

 

И миг от спомена замина...

погълна го дълбоката вълна.

И като птица плавно литна и замина

нейде някъде в дълбоката душа...


И всичко изведнъж изчезна...

празнота остави във сърцето.

Миг единствен - капка радост нежна

отиде там... дълбоко във морето.


Миг единствен - капка радост -

в миг замина мина покрай мен.

В сърцето - нежна радост -

завинаги остави я във мен!

© Илиана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??