18 нояб. 2008 г., 22:08

Миг забрава 

  Поэзия » Любовная
638 0 2
Ноемврийски ден, валят листата.
Хладен вятър, неизбежна зима.
Не усещам нищо. Само топлината
от това, че си до мен и че те има.

Появи се ти внезапно, като пламък.
Освети деня ми и направи чудо.
И сърцето, вледенено като камък,
пак тупти в гърдите ми и бие лудо.

Хубав е животът, щом си с мен.
В твоите очи откривам светлината.
И изпълнен е със смисъл всеки ден,
в който те прегръщам там,в тъмата.

Вечност в погледа. Усмивка мила...
Сблъсък на стихии... Лед и лава.
Плюс и минус в уравнение. Магнитна сила.
И привличане горещо. Миг забрава...



На Диа

18.11.2008

© Йордан Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Днес със сигурност ще е приятен денят ми с толкова красота -
    поздравления!!!
  • Прекрасно е когато има някой, който да топли душата!
    Поздрави за красивото посвещение!
Предложения
: ??:??