2 февр. 2008 г., 13:43

Мига, в който...  

  Поэзия » Любовная
847 0 1
Мига, в който докосна
мекотата на твоите устни...
Мига, в който опивам
от сладостта на твоята кожа...
Мига, в който се разлива
в мен нежността...
Мига, в който те поглеждам
и усещам любов...
Мига, в който за мен си само Ти
и за теб съм само Аз...
Мига, в който си лош
и жесток...
Мига, в който замахваш ръка
да изтриеш назад...
Мига, в който те губя, морен
от безкрайния бяг...
Мига, в който се връщаш при мен,
с усмивка и протегната длан...
Това е мига, в който
разбирам какво си за мен!
Че без теб няма да боли
и няма да е щастие новия ден...
Че съм уморена да се впускам в
чужди игри...

© Кристина Славова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??