3 февр. 2024 г., 11:36

Мигове (3,4) 

  Поэзия » Любовная
124 0 0

Миг трети - Заем

 

Готов съм всичко да ти дам,

но в заем. Утре да го върнеш.

Готова ли си на това?

Ще чакам ти да ми отвърнеш.

 

                ***

 

Миг четвърти – Приятел

 

Къде си мой приятелю? Къде си?

Изгубен накъде вървиш?

В лабиринт, в безвремие оплетен,

ще можеш ли да продължиш?

© Мом Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??