***
Дърво, стон и зов...
оголена сетивност...
с пролетна вяра...
***
Стръкче иглика.
Пак ухае на пролет.
Ново начало...
***
На бяло челце
шоколадови устни...
Лека нощ, Слънце!
***
Нощна тишина.
Напускам тялото си...
Купон в съня ми.
***
Въздухът трепти.
Пеперудени криле...
Усмивка за теб!
***
Проблясва дъга...
Мост между пръстите ни.
Гореща следа.
***
Перце от птица
и повяхнали цветя...
Време да метем.
***
Пръснати мисли
в нетипични посоки...
Буден мравуняк.
***
Лети бял гълъб.
Сянката му се слива
с калната локва...
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова Все права защищены