22.06.2018 г., 17:06 ч.  

Мигове 

  Поезия » Източни форми
562 0 1

***
Дърво, стон и зов...
оголена сетивност...
с пролетна вяра...


***
Стръкче иглика.
Пак ухае на пролет.
Ново начало...  

             
***
На бяло челце
шоколадови устни...
Лека нощ, Слънце!

***
Нощна тишина.
Напускам тялото си...
Купон в съня ми.                                  
                                                                
***
Въздухът трепти.
Пеперудени криле...
Усмивка за теб!  

              

***
Проблясва дъга...
Мост между пръстите ни.
Гореща следа.

 

***
Перце от птица
и повяхнали цветя...
Време да метем.

 

***
Пръснати мисли
в нетипични посоки...
Буден мравуняк.

 

***
Лети бял гълъб.
Сянката му се слива
с калната локва...

 

               © Павлина Петрова


© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??