4 февр. 2024 г., 19:09

Мигове (5,6) 

  Поэзия » Любовная
151 1 0

Миг пети – Изгубен

 

Вървя объркан, бездихание

не зная на къде и как,

и търся твоето ухание,

следа от тебе търся, знак.

 

                ***

 

Миг шести – Роман

 

За теб съм отворена книга,

поглъщащ любовен роман

разлистваш го без да се спираш

със поглед в слова прикован.

© Мом Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??