Миг пети – Изгубен
Вървя объркан, бездихание
не зная на къде и как,
и търся твоето ухание,
следа от тебе търся, знак.
***
Миг шести – Роман
За теб съм отворена книга,
поглъщащ любовен роман
разлистваш го без да се спираш
със поглед в слова прикован.
© Мом Todos los derechos reservados