21 июл. 2019 г., 03:50

Мигът 

  Поэзия » Другая
675 0 0

Потъват дните бавно

годините - напред,

всичко е потайно

не е  - ред по ред...

 

Оглеждаш се и бързаш,

а где - не знаеш ти,

къде ще те отвее,

ще страдаш ли, дали ?

 

Времето минава

спомени летят,

нищо не остава

всичко е в Мигът...

© Вал Герх Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??