Jul 21, 2019, 3:50 AM

Мигът 

  Poetry » Other
676 0 0

Потъват дните бавно

годините - напред,

всичко е потайно

не е  - ред по ред...

 

Оглеждаш се и бързаш,

а где - не знаеш ти,

къде ще те отвее,

ще страдаш ли, дали ?

 

Времето минава

спомени летят,

нищо не остава

всичко е в Мигът...

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??