3 февр. 2017 г., 08:52

Милко и приятели 

  Поэзия » Для детей
867 0 0

Милковите две ръчички,

палавници, чуйте всички,

с вилицата не боравят,

много често я забравят!?

Още с първата закуска,

сто микроба Милко схруска!

Заболя го пак главата,

и пропусна той играта...

Палавниците тогава

му наложиха забрана.

,,Който много мързелува,

който много там хитрува,

трябва да се превъзпита!"

Чак тогава с нас ще рита!

© Дияна Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Кюлче Приятелство »

35 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??