3.02.2017 г., 8:52 ч.

Милко и приятели 

  Поезия » За деца
864 0 0

Милковите две ръчички,

палавници, чуйте всички,

с вилицата не боравят,

много често я забравят!?

Още с първата закуска,

сто микроба Милко схруска!

Заболя го пак главата,

и пропусна той играта...

Палавниците тогава

му наложиха забрана.

,,Който много мързелува,

който много там хитрува,

трябва да се превъзпита!"

Чак тогава с нас ще рита!

© Дияна Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Кюлче Приятелство »

35 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??