Плащам днес поредната цена -
трудно мога да си я представя,
но нали съм горда и със чест,
за ретото си просто ще забравя.
Ровя с поглед в "новото" меню,
храната стара за душата търся,
разлиствам го и мисля - "този път
диетата позната ще захвърля".
Предлагаш ми с основното и питие,
претоплените чувства, за да компенсираш.
Не знам за теб, но моето сърце,
не можеш със сълзи да контролираш.
Не знам за теб, но моето сърце,
тупти усилено при мисълта за тебе
и щом за него ти си в пост,
милостинята ти няма да приеме.
© Електра Все права защищены
Благодаря ти, че намина!