24 мар. 2010 г., 22:09

Милувката на пролетта 

  Поэзия » Любовная
454 0 0

Бяло и червено.
Пъстро и зелено.
Сняг и слънце пак
се редуват в бяг.
Ти си Пижо, аз съм Пенда.
Любовта ни е гореща.
Ще стопи снега.
Ще поникнат куп цветя.
Ще ни целуне пролетта.
Спасени сме от огъня на любовта,
от милувката на пролетта.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??