Mar 24, 2010, 10:09 PM

Милувката на пролетта 

  Poetry » Love
459 0 0

Бяло и червено.
Пъстро и зелено.
Сняг и слънце пак
се редуват в бяг.
Ти си Пижо, аз съм Пенда.
Любовта ни е гореща.
Ще стопи снега.
Ще поникнат куп цветя.
Ще ни целуне пролетта.
Спасени сме от огъня на любовта,
от милувката на пролетта.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??