Минута за минута
очите ти издирвах.
Минута за минута
пак ти се усмихвах.
Вълшебство в минутите откривах,
вълшебница в себе си развивах.
Колко хубаво е чист да бъдеш,
денят в вълшебство да превърнеш.
Миналото е статично, непроменено.
Бъдещето е вариантно, необозримо.
Имаш само този ден, тази минута.
Колко лесно е да се радваш
минута за минута.
© София Русева Все права защищены