22.04.2010 г., 19:10 ч.

Минута за минута 

  Поезия » Друга
751 0 1

Минута за минута
очите ти издирвах.
Минута за минута
пак ти се усмихвах.

Вълшебство в минутите откривах,
вълшебница в себе си развивах.
Колко хубаво е чист да бъдеш,
денят в вълшебство да превърнеш.

Миналото е статично, непроменено.
Бъдещето е вариантно, необозримо.
Имаш само този ден, тази минута.
Колко лесно е да се радваш
минута за минута.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??