20 авг. 2016 г., 19:06

Мираж 

  Поэзия
525 0 0

Може би е просто мираж,

това всичко около нас.

Материалността владее нас самите.

 

Може да е просто заблуда,

която съживява безмислието

и разяжда  развитието.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??