2 сент. 2015 г., 21:33

Мишлето 

  Поэзия » Для детей
389 0 0

Едно сиво мишленце,

едно мишо детенце,

много огладняло.

Ама, толкова много, 

че чак му прималяло!

 

А на небето, цяла

пита кашкавал е засияла!

Мисли си мишлето: 

Само да съм по-голям!

Цялата ще те изям!

Само да те стигна! Сам!

Ам-Ам-АМАМ!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??