19 янв. 2014 г., 22:31  

Мислех си, че те обичам 

  Поэзия
554 0 0

Мислех си,
че те обичам.
А всъщност бях влюбена

в сухите ти 

устни,

издишащи гъст

цигарен дим

сред дваж по-гъстата

мъгла;

и как увиваше ръце

около кръста

ми,

докато ме омагьосваше

с вледенени

пръсти;

обичах как очите ти

безмилостно ме

лъжеха 

и как,

щом ме прегърнеше,

сърцето ти 

изпращаше на моето

надежди,

стихове

и

сънища. 

© С. С. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??