Вървя в мисли, не знам къде съм.
Лягам в тревата, мисли и образи изплуват.
Образи на нещо красиво и нежно,
нежно като тревата, красиво като цветята.
Мисли за едно хубаво създание, произведение на красотата.
Усмихнато като утрото, лъчезарно като слънцето.
© Бисер Иванов Все права защищены