6 янв. 2013 г., 22:17

Мисли 

  Поэзия » Философская
744 0 1

Мислите крила си имат
и щом затворим своите очи,
те бързичко отлитат 
на места, където дори не се лети.

Мислите крила си имат.
Те ни правят по-добри.
Могат да ни превърнат
и в ангели, нали.

Мислите и цвят си имат,
често са сиви,
а после пък стават и черни дори,
тогава сърцата ни свиват
и с тъмен облак от страх ни покриват.

Мислите са ангели,
мислите са демони,
но едно ти винаги помни -
каквото и да мислиш,
всичко това си самият ти!


© Ралица Йотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??