11 мар. 2021 г., 07:50

Мисли 

  Поэзия » Свободный стих, Другая
394 1 1

Понякога ми се мълчи. 
В мълчанието си сам, нали?
И все си мисля за неща:
Как устроен е света?
Колко ли тежи това, да си сам в нощта?
Кое е честно, кое пък не?
Кой създава правила?
Кой за теб руши стени и после съжалява ли?
Боли ли от любов, или пък от представите ни, ни горчи?
Сами си правим сложното.
Събираме, множим, делим...
Но забравяме да се обичаме, забравяме какво си имаме и търсим реципрочното.
 

© А. А Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??