5 дек. 2007 г., 07:35

Мисли летни 

  Поэзия » Белые стихи
1158 0 4

Вълните си играят и ме викат

приятели или предатели...

Вълните си игратя и ме викат

към синята мечта или към смъртта

Слънцето ме гали и ме пари...

Приятели или предатели?

Вятарът нежно ме целува,

полъхът си отпътува...

Приятели или предатели...?

 

30.06.2007 10:41pm

 

© Десислава Банова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??