5.12.2007 г., 7:35 ч.

Мисли летни 

  Поезия » Бели стихове
1150 0 4

Вълните си играят и ме викат

приятели или предатели...

Вълните си игратя и ме викат

към синята мечта или към смъртта

Слънцето ме гали и ме пари...

Приятели или предатели?

Вятарът нежно ме целува,

полъхът си отпътува...

Приятели или предатели...?

 

30.06.2007 10:41pm

 

© Десислава Банова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??